Cake profiteroles stock image | Profiteroles, Recipes, Food

Salam. For those yang selalu makan kat KFC mesti perasan benda alah ni. Salah 1 promosi KFC sekarang adalah premium desert berasaskan coklat. Saya dah beberapa kali makan KFC dah lama nampak desert ni terpampang kat board kaunter dia tu. One day teringin try 1 desert yang namanya Profiteroles. Dengan namanya unik dan rupa bentuknya pun memang unik. Free ongkir min pembelian 400k. Free ongkir min pembelian 400k. Search for: Profiteroles Pops Party dan La Religieuse source Christian Verlag modified Vivi Nowotny Bahan Choux : 250 gram Susu cair 100 gram unsaltde Butter atau Margarine 150 gram Tepung terigu Garam sedikit 4 butir telur ukuran kecil Caranya: 1. Panaskan susu dan butter atau margarine, diatas api kecil hingga butter mencair, masukkan tepung terigu sambil diaduk aduk dengan whisker atau sendok kayu Pengumpul kek dari profiteroles dengan pelbagai jenis krim Crockembush adalah pencuci mulut yang popular di Eropah dan Amerika. Pada kami juga menyediakan, tetapi nama lebih mudah – kek dari profiteroles. Pencuci mulut ini adalah gunung profiteroles dengan mengisi, dipenuhi dengan krim yang lazat. Tetapi satu-satunya resep sebenarnya tidak. i love profiteroles, cream puffs, eclairs or whatever yang sewaktu dengannya lah :-) sebab suka sangat makan profiteroles ni maka selalu teruja bila tengok rina slalu tayang profiroles dia tu and itu hari mintak resepi ngan dia hikhik..anyway boleh je guna resepi cream puff yang biasa tu tapi sebab rina slalu sangat jual profiterols ni mula lah keterujaan nak try her recipe pulak kan.

[index] [477] [12628] [4285] [9817] [10918] [4918] [1774] [11577] [10547] [10746]

#

test2